Vacature: Secretaris voor de KNVvN (Vrijwillige functie, ter vervanging)

Ben jij goed in organiseren en wil je de natuur helpen beschermen? De KNVvN is op zoek naar een secretaris voor het bestuur. Je helpt met vergaderingen, beantwoordt vragen en regelt evenementen. Ervaring met administratie is handig. Interesse in natuurwetgeving is een pluspunt.

Over de rol

Als Secretaris van de KNVvN speel je een belangrijke rol in het ondersteunen van het bestuur en het coördineren van activiteiten. Je plant vergaderingen, maakt notulen en beantwoordt vragen van leden. Bijvoorbeeld over lidmaatschap, omscholing, juridische vragen uit de praktijk, het aanvragen van een boa akte, of het melden van misstanden door burgers. Ook help je bij het organiseren van evenementen en houd je contact met organisatoren. Ervaring met administratie is handig, maar we leren je ook graag de fijne kneepjes. Als je interesse hebt in natuurwetgeving, is dat een bonus!

Wat bieden wij?

Als secretaris voor het bestuur van de KNVvN krijg je de kans om actief bij te dragen aan de bescherming van de natuur. Je wordt onderdeel van een enthousiast team en kan je je organisatorische vaardigheden verder ontwikkelen.

Vereisten

  • Goed in organiseren en communiceren.
  • Ervaring met administratie is handig.
  • Interesse in natuurwetgeving is een pluspunt.
  • Beschikbaarheid voor vergaderingen en evenementen.

Solliciteren

Stuur je CV en motivatie naar secretaris@knvvn.nl