Landelijk schietdag – uitnodiging

Beste leden,  Na het overlijden van onze penningmeester Jaap van de Waerdt is het enige tijd stil geweest met betrekking tot de schietdag van de KNVvN. Hij was een van de trekkers van deze dag georganiseerd door de vereniging. Het DB heeft commissie lid Theo van de Horst bereid gevonden het evenement dit jaar te organiseren samen met Kors Pater en Jeroen van Eijk en met ondersteuning van  de landelijk secretaris Pieter Rust. Wij hebben als commissie besloten dat we de dag weer als vanouds willen organiseren, op deze manier hopen we dat alle schietdisciplines aanbod komen waar een jachtopzichter/boa vaardig in moet zijn.

Wij zijn van de traditionele dinsdag afgestapt om het eenmaal op een vrijdag te organiseren wij hopen dat dit een gunstig effect heeft op het aantal leden dat onze schietdag bezoekt.

Vrijdag 4 Oktober 2013 om 10:00 uur.

Adres: KSV de Betuwe

Ommerenwal 2, 4032 MZ Ommeren 

De wedstijd wordt in de ochtend verschoten over drie disciplines . Kleiduiven, Buks en Pistool

40 Kleiduiven ;   5 schoten Buks;  5 schoten Pistool.  De puntentelling zal weer als vanouds worden gedaan. Om de wedstrijd vlot te laten verlopen zien wij graag dat elke afdeling een vast aanspreekpunt heeft voor de schietdag.  Deze persoon geeft aan de organisatie door wie er in het team zit van de afdeling.  – – – – – – – – –  Uiterlijk voor 20 september 2013.  – – – – – – – – – – – – – – – – –  De kleiduiven worden door de vereniging betaalt. De patronen niet !  Er mag alleen maar met baan patronen worden geschoten.  Ter plaatse wordt er door elk team €60,- afgerekend aan de organisatie waarna de patronen worden uitgereikt.

Elk team bestaat uit 5 schutters en 1 reserveschutter. De reserveschutter mag buiten mededingen mee schieten met de wedstrijd. Indien u afdeling geen team volledig kan samenstellen, geef dit dan door aan de commissie dan proberen we met schutters van andere afdelingen weer een team samen te stellen. Elke afdeling brengt een of meerdere griffiers of helpers mee voor het noteren van de punten en geestelijke ondersteuning voor het wedstrijd team. In de middag is de vrijebaan open en kan er op kleiduiven worden geschoten voor eigen rekening.

De buksbaan is dan gesloten.

Na afloop van de vrijebaan zal de prijsuitreiking plaatsvinden met daar aan vast een verloting!!!! Prijzen voor de verloting of sponsorgeld zijn van harte welkom.

Daarna wordt u in de gelegenheid gesteld om voor eigen kosten deel te nemen aan het stamppot buffet €15 pp.  Wij hopen op u medewerking, alleen op deze manier kunnen we er een geslaagde dag van maken.  Om inzage te hebben voor hoeveel personen wij het buffet moeten reserveren vraag ik u, om bij opgave van de teams het aantal personen door te geven voor het buffet.

Met vriendelijke groet,

Commissie landelijke schietdag,

Theo v d Horst, Kors pater, Pieter Rust en Jeroen van Eijk.

Correspondentie adres LKS

jvaneijk03@hotmail.nl

P.S. Vergeet niet uw geldig ID/Paspoort of Rijbewijs mee te nemen! Sportschutters/jagers moeten hun verlof, c.q. jachtakte kunnen tonen.   (Semi) automtische geweren zijn niet toegestaan.  Wapens mogen niet in de auto blijven liggen, deze moeten in de wapenkamer met een slotje worden vastgezet. Let op een wapen per slot.  Vóór het schieten is gebruik van alcohol niet toegestaan!!!