Ruim 18.000 bezoekers voor De Groene Sector Vakbeurs Hardenberg 2016

HARDENBERG – Evenementenhal kijkt enthousiast terug op de afgelopen editie van De Groene Sector Vakbeurs Hardenberg. In totaal bezochten 18.702 geïnteresseerden de vakbeurs. Dat zijn 455 bezoekers meer dan voorgaande editie. Maar de organisatie is vooral te spreken over de positieve sfeer op beursvloer. “Exposanten laten weten dat zij op onze beurs écht zakendoen”, aldus Ramon Schlepers, Adviseur bij Evenementenhal.

Exposanten lieten tevreden geluiden horen. Zij merkten dat de investeringsdrang toeneemt in de branche. “Wij voeren het hele jaar door gesprekken met geïnteresseerden, maar juist tijdens De Groene Sector Vakbeurs slaan we die welbekende spijkers met koppen”, liet exposant Frans Stiekema namens EGO POWER+ weten. Exposant Richard Learbuch van Easylawn deelde deze mening: “Hier worden zaken gedaan. Met bestaande, maar ook met nieuwe klanten.” Het Zeelandse bedrijf Limagrain keek net als EGO POWER+ en Easylawn met enthousiasme terug op de beurs. “Wij staan hier al enkele jaren en dat doen wij niet zomaar. Deze beurs vormt echt een meerwaarde voor ons”, aldus exposant Job Steunenberg namens Limagrain.

Volop beleving op beursvloer

Tijdens De Groene Sector Vakbeurs vonden diverse wedstrijden plaats, zoals de Kettingzaag Cup en voorronden voor de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg. Bezoekers zagen dat de talenten van leerling-hoveniers in de leeftijd tot en met 22 jaar op de proef werden gesteld. Aan de hand van een praktijkopdracht gingen leerlingen aan de slag met het aanleggen van een tuin. Ook beoordeelde een vakkundige jury zaken als samenwerking en omgaan met onverwachte uitdagingen.

In samenwerking met kennispartners bood Evenementenhal tijdens de beurs tal van symposia aan. Alternatieve Onkruidbestrijding sprong er positief tussenuit met bijna 350 bezoekers. 

Bezoekersaantallen

In totaal bezochten 18.702 geïnteresseerden De Groene Sector Vakbeurs. Dit bezoekersaantal stemt de beursorganisatie van Evenementenhal tevreden. “Dit biedt veel vertrouwen voor de toekomst. Aan ons de uitdaging om samen met exposanten en kennispartners dit positieve gevoel in 2017 voort te zetten”, zegt Ramon Schlepers namens Evenementenhal.

Aanmelden voor 2017

De volgende editie van De Groene Sector Vakbeurs vindt plaats op 10, 11 en 12 januari 2017 in Evenementenhal Hardenberg. Geïnteresseerden kunnen vanaf nu weer een stand boeken. Meer informatie en reserveren: www.evenementenhal.nl/groenesector-2017.