Assessment

Assessment

Is de groene boa uit het juiste hout gesneden?

Een assessment helpt jou en/of de organisatie met:

  • De juiste man op de juiste plaats te krijgen
  • De beste boa’s te selecteren en
  • Ontwikkeling van teams en individuele ontwikkeling

Het takenpakket van de groene boa’s vereist nogal wat van persoonlijkheid, instelling en specifieke competenties.

Het assessment via de KNVvN wordt afgenomen door psychologen die thuis zijn in het groen en is toegesneden op de praktijk van de groene boa. De meeste testen kun je gewoon thuis in eigen tempo doen. De psychologen staan jou en organisaties graag bij om samen te komen tot de beste inzichten en adviezen.

Nog lekker in je vel?

De groene boa is ook maar een mens. Ook hij of zij kan overbelast raken.

Veelal surveilleer je alleen en kom je allerlei zaken tegen die onder je huid gaan zitten. En je mentale veerkracht komt al helemaal onder druk te staan als ‘t privé soms ook tegen zit. Stressklachten liggen dan op de loer. Niemand wil uitval als gevolg van overbelasting.

Via de KNVvN kun je meten of en in welke mate je overbelast bent. Dit kan met een test die je in eigen tijd en tempo thuis kan maken. De inzichten hieruit bieden organisaties de mogelijkheid om op tijd actie te ondernemen en collega’s te ondersteunen. Individueel krijg je maatwerk-adviezen over hoe je weer beter in je vel komt.

De KNVvN werkt voor zowel deze test als het assessment samen met LEVF. Zij staan je graag bij op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Geïnteresseerd in een assessments?

Neem dan contact met ons secretariaat via onderstaand formulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht (verplicht)