Landelijke schietdag 2016

Geachte KNVvN-leden,

Jaarlijks organiseert de schietcommissie van de KNVvN de landelijke schietdag. Ook dit jaar is er weer een schietdag welke gehouden wordt op vrijdag 2 september 2016 op locatie van De Schietbaan KSV de Betuwe, Ommerenwal 2 te Ommeren. Aanvang is om 9.30 uur.

Zoals we vorig jaar met de deelnemers, genodigden en leden met diverse familieleden hebben ervaren, was het weer een ontspannen en goed verzorgd evenement.

Wij, van de organisatie, hebben de wens dat er ook leden van onze vereniging die niet in een team van de regio zitten deze dag komen bezoeken en ervaren wat een leuke en (ont)spannende dag dit elk jaar weer is. Tevens zijn partners en/of kinderen ook aanwezig.

We proberen elk jaar met het daarvoor bestemde budget rond te komen en er een sfeervolle en (ont)spannende dag van te maken. De wedstrijd en de lunch worden beschikbaar gesteld door onze vereniging.

’s Middags hebben we de vrije baan voor een zeer acceptabele prijs en tevens kan er ook buks- en pistool worden geschoten voor de liefhebbers, uiteraard ook met luchtdrukwapens.

Verder hebben we een spectaculaire verloting met o.a. streekprijzen, welke beschikbaar gesteld door de regio’s, en goede prijzen voor de wedstrijd, zowel ’s morgens als ’s middags voor de vrije banen.

Ondanks onze goede voorbereidingen vorig jaar zijn er ook enkele kleine missers geweest, o.a. een windbuks die het halverwege begaf waardoor er toch een probleem ontstond. Ook hebben we na afloop ontdekt dat een griffier correcties heeft toegepast die bij de puntentelling niet de juiste score weergaf. Als je bij de beste schutters van de dag hoort, is elk punt heel belangrijk.

Gelukkig hebben de leden na afloop ons excuus aanvaard en gaan we dit jaar proberen dit beter te organiseren, maar het blijft natuurlijk mensenwerk.

De afdeling/regio Utrecht heeft dit jaar twee nieuwe windbuksen aangeschaft, zoals vorig jaar de twee luchtdrukpistolen door de vereniging. Wij hopen dat nu voorgaande problemen zich niet meer voordoen en er voor een ieder gelijke omstandigheden zijn voor de wedstrijd. Het niveau van de teams ligt hoog en dat zorgt voor een spannende wedstrijd.

We voelen ons zeer welkom op de schietbaan en de penningmeester, Cees Ploegmakers, tevens de man van de keuken, verrast ons telkens weer met een goede lunch en een heerlijk buffet.

Nogmaals; alle leden zijn welkom, maar graag van tevoren melden bij de commissie zodat we weten hoeveel personen aan de lunch deelnemen.

We verwelkomen jullie graag op 2 september!

Namens,
Commissie Landelijke Schietdag
Theo v d Horst, Kors Pater, Cees Oostenbrink en Jeroen van Eijk
Correspondentieadres LKS
jvaneijk03@hotmail.nl
06-27077287

>> Aankondiging schietdag regios 2016

Adres: KSV de Betuwe, Ommerenwal 2, 4032 MZ Ommeren

 

schietdag-drieluik-2016