Een jachtig leven

Wielie Donckers heeft zijn ervaringen als zijnde 40 jaar jachtopzichter, gebundeld in een boekje ‘Jachtig leven’.

Daar ik ondergetekende inmiddels in de ruststand ben. Aow. En erg veel tijd heb om mijn hele levensloop even onder de loep heb bekeken. Heb ik maar een boekje geschreven dat ga ik uitgeven … en of uitdelen tegen gemaakte kosten.

Het gaat over mijn ervaringen als zijnde 40 jaar jachtopzichter. Hoe ik ben begonnen met de jacht In 1968 daarna als lid KNJV ben ik gaan jagen en ook de cursus gedaan vd jacht en daarna jachtopzichter.

Ik heb er een mooi boekje van gemaakt En wil daarom jonge jagers mijn ervaringen en verhalen, en herinneringen delen van wat er allemaal gedaan moet worden wat betreft het jagen en bewaken. Het best is een mooi boekje geworden.

Voor info of plaatsen van een reactie op mijn schrijven:

wf.donkers
mgr.Nolensstraat 16
6535XJ Nijmegen

Tel 024 3557260

Wf.donkers@upcmail.nl

willie-donkers