Handboek natuurfotografie + De praktijkgids voor natuurfotografen

handboek-natuurfotografieHet Handboek natuurfotografie+ laat zien dat natuur dichtbij huis begint en hoe je daar boeiende beelden van maakt.

Als complete opvolger van het Handboek Natuurfotografie, het best verkochte standaardwerk over natuurfotografie, gaat deze Plusversie een stap verder.

 

Ben jij bijvoorbeeld vooral een technisch, biologisch, kunstzinnig of filosofisch gedreven fotograaf? Op de eerste pagina kom je daar al achter, zodat je snel doorziet op welke vlakken je het meest kan bijleren.

Het Handboek natuurfotografie+ gaat uitgebreid in op de landschapsfotografie. Ook is er een compleet nieuw hoofdstuk opgenomen over het nut van het beoordelen en bespreken van foto’s. Tevens wordt er meer informatie gegeven over het presenteren en publiceren van foto’s.

Concrete opdrachten moedigen je aan om meteen het veld in te gaan.. Welke apparatuur heb je nodig? Hoe benut je de technische mogelijkheden? Hoe leer je te kijken met andere ogen? Hoe vind je fotogenieke dieren? Hoe kom je er dichtbij? Wat geeft een natuurfoto zeggingskracht? Hoe kom je tot verdieping? Wat doe je met je foto’s?

Over de auteurs

Bart Siebelink en Edo van Uchelen zijn gedreven biologen en natuurfotografen. Als geen ander weten ze hun enorme kennis op eenvoudige wijze over te dragen. Samen hebben ze het Centrum voor Natuurfotografie opgericht, hét kennis- en educatieplatform voor alle natuurfotografen.

Handboek natuurfotografie +

Auteurs: Bart Siebelink en Edo van Uchelen
Uitgever:  KNNV Uitgeverij
Uitvoering: 300 p., 17 x 24 cm, genaaid gebonden
ISBN: 978 90 5011 4646
Prijs: 29,95 EUR

Verkrijgbaar in de boekhandel, via www.knnvuitgeverij.nl en www.centrumvoornatuurfotografie.nl