Handhavingskrant december 2012

Knallend en ongeschonden het nieuwe jaar in. De taskforce Opsporing vuurwerk Bommenmakers moet daar aan bijdragen. In de Handhavingskrant van de december leest u hoe ze dat aanpakken. Buitengewoon opsporingsambtenaar Egbert van den Brink staat centraal in Persoonlijk Portret. “Wil je met vijf of met twee vingers aan je hand het nieuwe jaar in?”

Daarnaast biedt de krant artikelen over:

– de invloed van geur, kleur en geluid op veiligheid en de beleving daarvan. Ervaringen met lokmiddelen nieuwe stijl: de inzet van neploverboys. wat te doen bij een project X-feest volgens mediapsycholoog William Rice.  De winnaars van de innovatieprijs van de Verkiezingen Handhaving en Toezicht 2012. Het toenemend aantal evenementen in Nederland en wat dat van de handhaving vraagt.

De Handhavingskrant is er voor iedereen met professionele belangstelling voor handhavingsvraagstukken. De krant bevat bijdragen over onder meer effectieve interventies, actuele ontwikkelingen en best practices. De Handhavingskrant komt vier maal per jaar uit.

Via http://www.hetccv.nl/publicaties/handhavingskrant kunt u zich aanmelden voor een gratis abonnement. Via deze site kunt u de Handhavingskrant ook downloaden.

De Handhavingskrant is een uitgave van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. http://www.hetccv.nl/