Landelijke Schietdag

Na de gezellige schietdag van vorig jaar, waar veel leden waren vertegenwoordigt heeft de commissie weer een schietdag voor onze vereniging weten te organiseren op vrijdag 25 september 2015 om 9:30 uur.

De wedstijd wordt in de ochtend verschoten over drie disciplines :

  • 40 Kleiduiven
  • 5 schoten Buks
  • 5 schoten Pistool

Puntentelling zal weer als vanouds worden gedaan.

Om de wedstrijd vlot te laten verlopen zien wij graag dat elke afdeling een vast aanspreekpunt heeft voor de schietdag (Secretaris). Deze persoon geeft aan de organisatie door wie er in het team zit van de afdeling. Uiterlijk voor 15 augustus 2014.

De kleiduiven worden door de vereniging betaalt. De patronen niet! Er mag alleen maar met baan patronen worden geschoten. Ter plaatse wordt er door elk team €75,- afgerekend aan de organisatie waarna de patronen worden uitgereikt.

Elk team bestaat uit 5 schutters en 1 reserveschutter. De reserveschutter mag buiten mededingen mee schieten met de wedstrijd.
Indien u afdeling geen team volledig kan samenstellen, geef dit dan door aan de commissie dan proberen we met schutters van andere afdelingen weer een team samen te stellen.

Elke afdeling brengt 2 griffiers of helpers mee voor het noteren van de punten en geestelijke ondersteuning voor het wedstrijd team.

Rond 12:30 is er voor iedereen een lunch welke beschikbaar gesteld word door de vereniging.
Aansluitend de loterij met een prijzentafel uit alle streken van het land. Elke afdeling neemt een streekproduct mee en stelt deze beschikbaar voor de verloting.

In de middag is de vrije baan(30 duiven) open en kan er op kleiduiven worden geschoten voor eigen rekening.
De buksbaan en de pistoolbaan zijn in de middag open tegen een kleine vergoeding.

Na afloop van de prijsuitreiking kan men gebruik maken van een saté en sparerib buffet. Op de dag zelf heeft men de gelegenheid zich hier voor op te geven. Het buffet is op eigen kosten € 12.50 P.P. Dit buffet wordt aangeboden voor € 12,50 mits er een deelname is van minimaal 30 personen. Aantal moet door worden gegeven na de verloting, dus als met de vrije baan word begonnen.

Adres

KSV de Betuwe, Ommerenwal 2, 4032 MZ Ommeren

[mappress mapid=”10″]

Belangrijk!

  • Vergeet niet uw geldig ID/Paspoort of Rijbewijs mee te nemen!
  • Sportschutters/jagers moeten hun verlof, c.q. jachtakte kunnen tonen.
  • (Semi) automatische geweren zijn niet toegestaan.
  • Wapens mogen niet in de auto blijven liggen, deze moeten in de wapenkamer met een slotje worden vastgezet. Let op een wapen per slot.
  • Vóór het schieten is gebruik van alcohol niet toegestaan!!!

Wij hopen op uw medewerking, alleen op deze manier kunnen we er een geslaagde dag van maken.

Met vriendelijke groet,

Commissie landelijke schietdag,
Theo v d Horst, Kors pater en Jeroen van Eijk.
Correspondentie adres LKS
Jeroen van Eijk
jvaneijk03@hotmail.nl
06-27077287