Rita wordt bijna dagelijks uitgescholden

Rita Brouwer is Buitengewoon OpsporingsAmbtenaar, ook wel BOA genoemd, in een gemeente in de Gelders-Utrechtse Vallei. Ze is boos over de respectloze manier waarop mensen met haar omgaan. Hulpverleners die worden belaagd tijdens oud en nieuw.

>> Lees verder

Reacties, persoonlijke ervaringen zijn welkom via onderstaand reactieformulier. Pseudoniemen zijn toegelaten, doch uw e-mailadres moet echt zijn. Dit laatste wordt niet gepubliceerd. Om spam te vermijden verschijnt uw reactie na goedkeuring.

1 gedachte over “Rita wordt bijna dagelijks uitgescholden”

  1. Respectloos gedrag is nooit goed te keuren van wie dat ook uit gaat. Dat menselijke hulpverleners moedwillig worden gehinderd waaronder ik ook het wettelijke gezag onder versta is ronduit schandalig. Heb ook ervaring met BOA’s en ik moet eerlijk zeggen dat bij velen (LET WEL niet allemaal) hun wijze van optreden vaak echt beneden peil is, bij het hufterige af. Krijg dan het het gevoel om de kont tegen de krib te gooien,…..denk dan maar mijzelf…verlaag je niet. Denk dat HELAAS maar een op de tien BOA”s correct met hun “macht” kunnen omgaan. Wisselwerking in contact bij mensen is ontzettend belangrijk. De mensen worden helaas veel mondiger de criminelen steeds brutaler en harder terwijl onze justitie steeds slapper aan het worden is. Kortom goed handhaven is een gave zeker met zovele gaten.

Reacties zijn gesloten.