Schakeldag 2013

Hij komt er weer aan: de Schakeldag 2013. Kenniscentrum InfoMil  organiseert op dinsdag 11 juni 2013 dit jaarlijkse evenement in ‘s-Hertogenbosch.  Of u nu de laatste inzichten rond nieuw beleid wilt horen of kennis- en praktijkervaring wilt uitwisselen, de Schakeldag biedt ook dit jaar alles onder één dak.

Schakeldag 2013, Alles onder één dak
Sinds 1 januari zijn we weer een aantal Regionale Uitvoeringsdiensten rijker. Binnen deze diensten werken verschillende organisaties samen onder één dak; op andere plekken in het land zijn de RUD’s nog in oprichting. In een veranderende omgeving, met nieuwe verbanden, is het belang van samenwerking in de keten actueler dan ooit. Hierbij is kennis van beleid, regelgeving en instrumenten de basis voor een professionele uitvoering van het omgevingsbeleid.

Vanzelfsprekend sluit de Schakeldag hier op aan. In meer dan veertig sessies informeren we u over de inhoudelijke veranderingen die de overgang van milieu- en bouwregelgeving naar omgevingsrecht met zich mee brengt. Ook vertellen uw collega’s over de ervaringen bij het oprichten van RUD’s. Op het Marktplein vindt u nog meer informatie en ontmoet u bekende en nieuwe collega’s.

Dus: Schakeldag 2013