The Nature Game: niet op de bank maar het bos in met je tablet

Met de overvloed aan computers, tablets, smartphones en games spelen kinderen tegenwoordig steeds meer binnen. Buiten spelen en leren in de natuur is echter van grote waarde voor hun ontwikkeling. Daarom is er nu The Nature Game: een avontuurlijke natuurbeleving, die van de natuur een ontdekkingsreis maakt en op een interactieve manier het verhaal van het landschap vertelt. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is verheugd u de mogelijkheid te bieden om op 12 mei 2016 als een van de eersten kennis te maken met The Nature Game.

The Nature Game  
The Nature Game is een avontuur voor kinderen en hun ouders. Met een iPad worden zij op een uitdagende, educatieve en mysterieuze manier door de natuur geleid. De game speelt zich af in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Door middel van spellen en filmpjes wordt kennis gemaakt met het echtpaar Kröller-Müller (stichters van het Park), de geschiedenis van het Park en de planten en dieren die er leven. Al doende ontrafelen de spelers het Mysterie van het Nooit Gebouwde Museum.

 

Betrokken partijen 
The Nature Game is een initiatief van DoornRoos Imagineers. Het project is gesubsidieerd en mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland en het Ministerie van Economische Zaken.