Reactie op uitzending RTV Oost

LogoBeste leden,

Naar aanleiding van een uitzending van R.T.V. OOST waar we als vereniging aan hebben meegewerkt over de jacht en natuurtoezicht wil ik het volgende meedelen. Ik begrijp uit de reacties dat er door deze uitzending nogal wat commotie is ontstaan en dat betreur ik.

Ik heb de uitzending net gezien en merk dat het verhaal uit zijn verband is getrokken. Door delen van het interview te knippen en te plakken is dit ontstaan. Echter dit was niet de context van het interview.

Vorige week na de opnames heb ik contact gehad met de directeur van de Koninklijke Jagersvereniging. en hem op de hoogte gesteld van de inhoud van het interview. Vandaag hebben wij elkaar weer gesproken over de uitzending en ik kon hem verzekeren dat wij niet tegen jacht zijn en niets tegen jagen hebben.  Ik neem nog contact op met de journalisten.

Ik verwacht hiermee iets van de ongerustheid te hebben weggenomen.

Met vriendelijke groet,

Ronald Vorenhout
Voorzitter K.N.V.v.N.

>> reportage RTV Oost